Sponsoren

Dovo Hujades is wat financiële draagkracht betreft voor een deel afhankelijk van sponsoren. Wij zijn dan ook heel blij met sponsoren die willen bijdragen aan het goed functioneren van de vereniging.

Als sponsor ben je uiteraard van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de wedstrijden van de diverse teams van Dovo Hujades. Wij van onze kant willen ons inzetten om met al onze middelen jou als sponsor van onze vereniging de nodige bekendheid te geven. Hieronder vind je een overzicht van mogelijke sponsorvormen die wij binnen onze vereniging kennen.

Balsponsor; je sponsort van een team de inspeelballen en de wedstrijdbal.

Reclamebord; er wordt een reclamebord gemaakt met het logo van de sponsor. Tijdens thuiswedstrijden en tijdens het Meerdaags Jeugdtoernooi (MJT) wordt deze in de sporthal opgehangen.

Kledingsponsor; je sponsort de wedstrijdkleding van één team van Dovo Hujades. De bedrijfsnaam wordt op de kleding bedrukt.

Activiteiten; Dovo Hujades organiseert een aantal activiteiten waaronder het Meerdaags Jeugd Toernooi (MJT), het jeugd volleybalkamp, de kerstactie en de Kukelbroodactie. Voor deze activiteiten zijn producten of diensten nodig waarvoor we sponsoren zoeken.

Donateur; als je onze vereniging een warm hart toedraagt bestaat de mogelijkheid om donateur te worden van onze vereniging.

Draag je Dovo Hujades een warm hart toe en staat de door jou gewenste sponsorvorm er niet tussen? Wij gaan graag met je in gesprek om je wensen te bespreken. Neem contact op via bestuur@dovohujades.nl of via telefoonnummer 06-21685737.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *