DOVO Hujades tekent sponsorcontract met Nienhuis Sport en ISBC

Volleybalvereniging DOVO Hujades uit Grootegast, Nienhuis Sport uit Marum en ISBC (Masita) hebben op 28 februari een sponsorcontract getekend. Het sponsorcontract is getekend voor een periode van 5 jaar.

Namens de volleybalvereniging tekende voorzitter Rein Koopman. DOVO Hujades is een grote volleybalvereniging in het Westerkwartier en biedt volleybal aan voor iedereen op elk niveau. Naast het aanbieden van breedtesport heeft DOVO Hujades ook de ambitie om teams op een hoger niveau te laten spelen. Heren 1, spelende in de promotieklasse, zal tijdens de looptijd van het contract trainen en spelen in Masita-tenue. Nienhuis Sport en Masita stellen jaarlijks voor een overeengekomen bedrag goederen en materialen beschikbaar. Daarnaast krijgt de volleybalvereniging korting op de aanschaf van alle wedstrijd- en trainingskleding.

DOVO Hujades is blij met deze samenwerking. Als volleybalvereniging willen we lokaal ondernemerschap, zoals Nienhuis Sport in Marum, ondersteunen. Door een sponsorcontracten als deze zorgen we ervoor dat leden voorzien zijn van goede, betaalbare en herkenbare DOVO Hujades tenues.

Op de foto van links naar rechts Rein Koopman (Dovo Hujades), Henk Nienhuis (Nienhuis Sport) en Jurjan Wouda (ISBC)