Kukelactie!

Beste leden van DOVO/Hujades,

Na lang wikken en wegen hebben we besloten om de kukelactie van 2020 toch door te laten gaan, uiteraard met inachtneming van de maatregelen vanuit het RIVM. Vele leden hebben hun papieren al vol en hierin dient nu het één en ander aangepast te worden omdat de sociale contacten momenteel geminimaliseerd worden. Dit is toegestaan en nieuwe formulieren zijn te vinden op de website: dovohujades.nl. Hieronder volgen de aanpassingen, wijzigingen en aandachtspunten om de actie zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen:

Het inleveren van de formulieren:
Het inleveren van papieren dient zoveel mogelijk digitaal te gebeuren. Dit betekent ook dat de kosten voor de broden per incasso geïnd zal worden. We vragen jullie allemaal dan ook om eventueel ontvangen bedragen zelf te houden en je eigen bankrekening op te schrijven voor de incasso. Dit kan middels een scan of een foto naar het volgende mailadres: annelieshelmholt@gmail.com. Zorg ervoor dat alles duidelijk zichtbaar is, ook naam en team, en vermeld op welke datum je het komt ophalen.

Mochten leden de papieren echt niet digitaal kunnen aanleveren, kan dit ingeleverd worden in de brievenbus van Annelies Helmholt (Frans Visscherstraat 4 in Lutjegast) of bij Annewieke Hoekstra (Middellaan 9 in Grootegast).

Let op:
19 mei a.s. is de uiterlijke inleverdatum! Op die datum dienen alle papieren ingeleverd te zijn!

Uitgifte van de broden:

Dit vergt enige organisatie omtrent de maatregelen vanuit het RIVM. Belangrijk is dat we de 1,5 meter in acht houden en handcontact vermijden. De uitgifte zal plaatsvinden op 28 mei en 29 mei tussen 17:00 en 19:00 uur

We gebruiken de hoofdingang van sporthal de Leegens als ingang voor het ophalen. Op de grond worden lijnen gemaakt met anderhalve meter afstand. Op die manier kan ook een ieder die zijn broden komt halen de gepaste afstand bewaren tot zijn voorganger.

Per team zullen de broden worden klaargelegd. Na controle kan het lid zijn broden inpakken en meenemen. Zorg daarom voor een tas of doos waarin je dit kunt inpakken. Op het moment dat alles ingepakt is, kun je de hal verlaten via de ingang van de dames kleedkamers. (linkerkant van het gebouw, als je ervoor staat)

De oproep is om zoveel mogelijk alleen te komen. Neem zelf een tas/doos mee en vertrek direct nadat je je bestelling hebt opgehaald. Houd rekening met elkaar en heb geduld.

We moeten met elkaar de veiligheid waarborgen en rekenen op jullie medewerking. Alvast bedankt.

Dames 2 en bestuur DOVO/Hujades