Social mediabeleid Dovo Hujades

Tijdens de ledenvergadering van november 2019 is de wens uitgesproken om als Dovo Hujades een actiever mediabeleid te voeren. In de afgelopen periode is dit opgepakt en zijn we als vereniging actiever op (social)media en in de pers. Bij een actiever mediabeleid past ook een sociaal mediabeleid. In de bestuursvergadering van 30 juni is bijgaand (social)mediabeleid Dovo Hujades vastgesteld. Tevens is er een P.R. en socialmediacommissie ingesteld. Deze commissie bestaat uit Gerjanne Douma en Joukje Punter. Heb je nieuwsberichten of tips? Laat het ons weten! Dit kan via de site, via social media of via 06-12521074.


De jeugd kan buiten volleyballen!

Vanaf woensdag 3 juni herstarten de jeugd trainingen buiten. Dankzij medewerking van tennisvereniging (TV) de Noord, sporthal de Leegens en Notebomer kan er na afstemming met de gemeente weer gevolleybald worden. Hulde voor deze samenwerking!

Tennisvereniging TV de Noord stelt 2 grasvelden beschikbaar binnen hun accommodatie waar wij een tweetal volleybalvelden kunnen realiseren. De accommodatie is naast sporthal De Leegens bij het nieuwe parkeerterrein en voetbalvelden.
De Leegens stelt de sporthal deels beschikbaar voor sanitair en het wassen van handen en stelt de volleybalpalen ter beschikking. Notebomer heeft middelen gemaakt, die we kunnen gebruiken om de palen te plaatsen.

Update Corona

Beste leden,
Nog steeds volgen ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus elkaar in rap tempo op. Er zijn een aantal besluiten genomen. Daarvan brengen we jullie bij deze op de hoogte.
De Nevobo heeft inmiddels besloten om de gehele competitie af te gelasten. Dat betekent dat er geen wedstrijden meer gespeeld zullen worden voor seizoen 2019-2020. De Nevobo is nog op zoek naar een oplossing wat dat betekent voor de uitslagen met betrekking tot promotie en degradatie en vraagt haar leden om mee te denken. De Nevobo is eveneens aan het nadenken over een gepaste afsluiting van het seizoen. Zie de link hieronder:
http:// https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/02/28/coronavirus-en-volleybal-in-nederland

Sinds een aantal jaren zit er een Poiesz supermarkt gevestigd in Grootegast. De Poiesz supermarkten komen ieder jaar met een Jeugd Sponsor Actie. Vorig jaar hebben we als vereniging daaraan mee gedaan en hebben we daar ruim 1000,- euro aan overgehouden. Een mooi bedrag voor activiteiten voor de jeugd! Ook dit jaar deden we mee aan de Jeugd Sponsor Actie. Helaas heeft ook de Poiesz maatregelen moeten nemen en zij hebben aangegeven per direct de actie te stoppen. Iedere deelnemende vereniging krijgt alsnog een bedrag van 1000,- euro. Via deze weg danken wij Poiesz Supermarkten voor het feit dat we mochten deelnemen en haar sportieve oplossing!

Als laatste: we zullen binnenkort ook weer moeten starten met de teamindeling voor het nieuwe seizoen. We verwachten zeker dat we in september weer vol goede moed van start kunnen gaan. Om een gedegen teamindeling te kunnen maken, moeten wij weten wie van plan is om ook volgend jaar bij onze vereniging te blijven volleyballen. Daarom willen wij jullie vragen dit bericht te delen in jullie teamapps: Ben je van plan om te stoppen met volleybal bij DOVO/Hujades per seizoen 2020/2021? Geef dit dan voor 10-04-2020 aan via bestuur@dovohujades.nl. We gaan vanaf 10-04-2020 aan de slag met de nieuwe teamindeling.
Bij vragen, op- of aanmerkingen: neemt contact op via bestuur@dovohujades.nl

DOVO Hujades tekent sponsorcontract met Nienhuis Sport en ISBC

Volleybalvereniging DOVO Hujades uit Grootegast, Nienhuis Sport uit Marum en ISBC (Masita) hebben op 28 februari een sponsorcontract getekend. Het sponsorcontract is getekend voor een periode van 5 jaar.

Namens de volleybalvereniging tekende voorzitter Rein Koopman. DOVO Hujades is een grote volleybalvereniging in het Westerkwartier en biedt volleybal aan voor iedereen op elk niveau. Naast het aanbieden van breedtesport heeft DOVO Hujades ook de ambitie om teams op een hoger niveau te laten spelen. Heren 1, spelende in de promotieklasse, zal tijdens de looptijd van het contract trainen en spelen in Masita-tenue. Nienhuis Sport en Masita stellen jaarlijks voor een overeengekomen bedrag goederen en materialen beschikbaar. Daarnaast krijgt de volleybalvereniging korting op de aanschaf van alle wedstrijd- en trainingskleding.

DOVO Hujades is blij met deze samenwerking. Als volleybalvereniging willen we lokaal ondernemerschap, zoals Nienhuis Sport in Marum, ondersteunen. Door een sponsorcontracten als deze zorgen we ervoor dat leden voorzien zijn van goede, betaalbare en herkenbare DOVO Hujades tenues.

Op de foto van links naar rechts Rein Koopman (Dovo Hujades), Henk Nienhuis (Nienhuis Sport) en Jurjan Wouda (ISBC)