Kukelactie

Beste leden,

In verband met de uitbraak van het Corona virus hier in Nederland en de daarbij behorende maatregelen, hebben we als vereniging besloten om de kukelactie van dit jaar voorlopig op te schorten. We proberen daarmee onnodige risico’s te vermijden.

Dat betekent dat het inleveren van de formulieren niet kan plaatsvinden tussen 20 en 24 maart en de uitgifte dus ook niet plaats zal vinden op 2 en 3 april!

We willen de actie voorlopig verplaatsen naar Pinksteren. Dat betekent dat de inleverdata plaats zal vinden tussen 8 en 13 mei. De uitgifte zal plaatsvinden op 28 en 29 mei. Let op: dit is onder voorbehoud en afhankelijk van de ontwikkelingen van het Corona virus.

Dit betekent dus dat alle leden hun ingevulde lijsten goed moeten bewaren, evenals het contante geld wat daarbij hoort. We willen jullie vragen dit zelf te communiceren naar de mensen die producten willen afnemen.

We gaan uit van jullie begrip. Voor vragen en opmerkingen, kunnen jullie contact opnemen via onderstaande mailadressen:

annelieshelmholt@gmail.com

marije.solle@live.nl

Dames 2 en het bestuur DOVO/Hujades

DOVO Hujades tekent sponsorcontract met Nienhuis Sport en ISBC

Volleybalvereniging DOVO Hujades uit Grootegast, Nienhuis Sport uit Marum en ISBC (Masita) hebben op 28 februari een sponsorcontract getekend. Het sponsorcontract is getekend voor een periode van 5 jaar.

Namens de volleybalvereniging tekende voorzitter Rein Koopman. DOVO Hujades is een grote volleybalvereniging in het Westerkwartier en biedt volleybal aan voor iedereen op elk niveau. Naast het aanbieden van breedtesport heeft DOVO Hujades ook de ambitie om teams op een hoger niveau te laten spelen. Heren 1, spelende in de promotieklasse, zal tijdens de looptijd van het contract trainen en spelen in Masita-tenue. Nienhuis Sport en Masita stellen jaarlijks voor een overeengekomen bedrag goederen en materialen beschikbaar. Daarnaast krijgt de volleybalvereniging korting op de aanschaf van alle wedstrijd- en trainingskleding.

DOVO Hujades is blij met deze samenwerking. Als volleybalvereniging willen we lokaal ondernemerschap, zoals Nienhuis Sport in Marum, ondersteunen. Door een sponsorcontracten als deze zorgen we ervoor dat leden voorzien zijn van goede, betaalbare en herkenbare DOVO Hujades tenues.

Op de foto van links naar rechts Rein Koopman (Dovo Hujades), Henk Nienhuis (Nienhuis Sport) en Jurjan Wouda (ISBC)

Paasactie!

De komende weken staan in het teken van de Paasactie.

Wat gaan we verkopen:

* kukelbrood, een specialiteit met stukjes chocolade, suiker en kaneel

* vers suikerbrood

* heerlijke Indische cake van de warme bakker

Wie alle drie producten koopt, betaalt € 11,50. Alles is vers, dus goed in te vriezen.

We hopen dat elk lid voor tenminste tien personen een bestelling kan noteren.

Als ieder zijn best daarvoor doet wordt deze actie ook dit jaar weer een groot succes!

Voor de jeugdspeler die de meeste bestellingen weet te plaatsen is er een leuke prijs!

De bestellijsten kunnen worden ingeleverd van vrijdag 20 maart tot en met dinsdag 24 maart bij de trainer tijdens de trainingen.
Uiterlijk 24 maart moeten alle bestellijsten binnen zijn.

Op donderdag 2 april vanaf 18.30 uur en op vrijdag 3 april tussen 17.00-20.00 uur kun je de bestellingen ophalen. Vergeet niet in te vullen op welke data jij je bestelling komt afhalen.

Ben je de bestellijst kwijt? Of heb je niet genoeg aan een bestellijst? Download dan hieronder de bestellijst.