MJT

ONS SPORTAANBOD

Wat kan DOVO/Hujades jou bieden op het gebied van volleybal

 

Cool Moves Volley (CMV):

Vanaf zes jaar kunnen de kinderen in allerlei spel- en speelvormen de eerste beginselen van het volleybal te leren. Er wordt gespeeld volgens de methode van het zogenaamde circulatievolleybal. Dit is een vorm die voor kinderen zeer dynamisch is. Naast het spelenderwijs leren volleyballen worden ook wedstrijden georganiseerd voor deze groep. Gemiddeld worden 2 tot 3 keer per maand wedstrijden, op de zaterdagochtend, gespeeld.

NeVoBo jeugdcompetitie:

Vanaf 12 jaar kom je in aanmerking voor de ABC-teams. Je wordt hier ingedeeld op leeftijd en volleybalniveau. Deze teams trainen twee keer per week anderhalf uur in sporthal De Leegens. Wanneer de trainingen zijn is afhankelijk in welk team je zit.

Senioren competitie:

Vanaf 18 jaar zal je de jeugdcompetitie moeten verlaten en kom je in aanmerking voor de seniorencompetitie. Tijdens de jeugdcompetitie zul je, afgehankelijk van je volleybalniveau, al regelmatig meetrainen of meespelen met de senioren. Bij het indelen in de seniorencomptitie wordt gekeken naar je volleybalniveau en welk team of klasse het meest geschikt is voor jou. Er kan gekozen worden voor de IJssel-Wadden of de Noord-Oost competitie. In de IJssel-Wadden competitie worden de wedstrijden op de donderdagavond gespeeld en in de Noord-Oost competitie is dit op de zaterdag. De trainingen en het aantal keer dat per week getraind wordt is afhankelijk van het niveau.

Recreatie:

Wil je gezellig zo nu en dan een potje volleyballen zonder dat daarbij de verplichting is tot het spelen van wedstrijden, dan kan dat uiteraard in de recreatie. Op dit moment kennen we vijf recreatiegroepen die in verschillende sporthallen (Kornhorn, Sebaldeburen, Doezum en Lutjegast) trainen. Klik hier voor meer informatie over de trainingsdagen en tijden

Wil je graag een keer meetrainen?

Als je graag een keertje mee wil trainen, dan kan dit natuurlijk. Klik hier voor meer informatie.

Lid worden?

Wij willen je hartelijk verwelkomen als nieuw lid bij onze vereniging. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.


laatste wijziging:
Sponsors:
© 2019 Dovo Doezum - Concept & realisatie : Ontwerpstudio Horneman