MJT

OMGAAN MET ELKAAR

Binnen DOVO/HUJADES willen we op een leuke, sportieve manier met elkaar omgaan. Niet alleen binnen het team, maar ook met andere mensen die je in de sportzaal tegenkomt: de tegenstander, de scheidsrechter, de trainer, het publiek enzovoort.


Dit geldt overigens niet alleen in de sporthal, maar ook daarbuiten. Het is tegenwoordig erg gemakkelijk om nare dingen over iemand te ‘zeggen’ via MSN, Twitter, Facebook en andere social media. Juist nog gemakkelijker dan het recht in iemands gezicht te zeggen. Mocht jou dit overkomen, vertel het dan aan je ouders en meld het bij je coördinator. Zij kunnen er wat aan doen.


De Nevobo heeft zich net als 10 andere sportbonden aangesloten bij het programma ‘Samen voor Sportiviteit & Respect’. Met dit programma wil de sportsector het onwenselijke gedrag op en rondom het sportveld, en de negatieve beeldvorming daarover, bespreekbaar maken en positief veranderen. Op www.sportiviteitenrespect.nl vind je de gezamenlijke activiteiten van deze samenwerkende bonden. Daarnaast heeft iedere bond een eigen actieplan opgesteld. De Nevobo zet in haar activiteiten Positief Coachen centraal als uitgangspunt. Wij sluiten ons daar graag bij aan.

Onze uitgangspunten zijn:
Wij laten iedereen in zijn of haar waarde.
Wij steunen elkaar.
Wij vieren onze eigen punten.
Wij accepteren de beslissing van de scheidsrechter.

DOVO/HUJADES onderschrijft en adopteert de gedragsregels zoals deze door de NeVoBo in 2010 zijn opgesteld.

 

Voor vragen en/of informatie, neem contact op met de vertrouwenspersoon Monique Bosklopper via onderstaand contactformulier of mail naar vertrouwenspersoon@dovohujades.nl

 

Links

» Gedragscode trainers en begeleiders


Contactformulier

Aan:
Van: (e-mail) 
Onderwerp: 
Bericht:
De uitkomst van 3 + 1 =    

laatste wijziging:
Sponsors:
© 2019 Dovo Doezum - Concept & realisatie : Ontwerpstudio Horneman