MJT

CLUB VAN 50

Ja, ik steun DOVO/Hujades en word lid van de Club van 50!!!!!!

 

 

1.     Leden van de “Club van 50” kunnen zijn leden, oud-leden, bedrijven, instellingen, particulieren etc. Kort samengevat: iedereen die de vereniging wil steunen!

2.     Ieder lid van de “Club van 50” krijgt een bordje met zijn/haar naam op een te maken bord van de “Club van 50”. Dit komt op een duidelijk zichtbare plaats in de sporthal.

3.     De opbrengsten van de “Club van 50” zullen worden besteed aan het jaarlijks te organiseren jeugdkamp en eventueel andere jeugdactiviteiten.

4.     Het bestuur is niet verplicht om ieder jaar de ontvangen bijdragen van de  leden van de “Club van 50” te besteden. Afhankelijk van de behoeften van de vereniging is het ook mogelijk de middelen gedurende meerdere jaren te reserveren.

5.     Men wordt lid door het invullen van een inschrijfformulier. Het inschrijfformulier is op www.dovohujades.nl te downloaden en in te leveren bij het bestuur van DOVO/Hujades. Wanneer iemand zich heeft aangemeld bij de “Club van 50” zal dit vermeld worden in de nieuwsbrief en zal het vermeld worden op de website.

6.     Het lidmaatschap van de “Club van 50” loopt vanaf de eerste van de maand nadat de opgave binnen is gekomen voor de duur van een jaar. Opzegging dient te gebeuren 1 maand vóór het  nieuwe contractjaar. Zolang van een lid geen schriftelijke opzegging wordt ontvangen, wordt diens lidmaatschap elk jaar stilzwijgend verlengd. Bij beëindiging van het lidmaatschap van de “Club van 50” wordt het naambordje van het bord in de sporthal verwijderd.

7.     Voor de betaling van de bijdrage voor de “Club van 50’– minimaal € 50 – wordt een factuur verzonden onder vermelding "Club van 50 DOVO/Hujades”. Bij de aanmelding wordt opgegeven welk bedrag jaarlijks aan de ”Club van 50” wordt afgedragen. Als de betaling is verwerkt, wordt het naambordje gemaakt en opgehangen in de sporthal.

 

 

Vul het inschrijffomulier in door deze hieronder te downloaden en stuur deze vervolgens naar:  clubvan50@dovohujades.nl

 

 

 

Links

» Inschrijfformulier Club van 50 (doc)

» Inschrijfformulier Club van 50 (pdf)laatste wijziging:
Sponsors:
© 2019 Dovo Doezum - Concept & realisatie : Ontwerpstudio Horneman